SmartLife Intelligens Wifi-s Csatlakozó teljesítmény mérővel 3680W

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
5,790Ft
db
Jellemzők: Egyszerű beállítás: A csatlakoztatott berendezések és eszközök vezérléséhez és automatizálásához nem kell műszaki zseninek vagy szerelőnek lenni. Nincs szükség másra, csak egy intelligens csatlakozóra és a Wi-Fi routerre. Intuitív alkalmazásunk segítségével a berendezések távolról automatikusan ki- és bekapcsolhatók. Az időzítő funkciónak köszönhetően a készülékek automatikusan kikapcsolnak, de emellett beállítható heti ütemezés az adott készülék be- és kikapcsolásához. Lehetőség van olyan okosjelenetek létrehozására is, amelyek egyetlen paranccsal vagy egy gomb megnyomásával aktiválhatók. Plug Play: közvetlenül a Wi-Fi hálózathoz csatlakoztatható. A világítás vagy a készülékek gyors és egyszerű be- és kikapcsolása. A Nedis SmartLife alkalmazás segítségével időzítheti az automatikus be- és kikapcsolást. Manuálisan be- és kikapcsolható. Minden eszközzel kompatibilis 3680 W-ig. Hangvezérlés támogatása – az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatással összhangban. Különálló termékként és más Nedis SmartLife termékekkel egyszerűen csatlakoztatva egyaránt használható. Szín: Fehér Anyag: Műanyag A következő típusokkal kompatibilis: Nedis SmartLife Vezeték nélküli technológia: Wi-Fi Maximális adó erősség: 16 dBm Teljesítmény mérő: Igen Eszköz táp bemeneti csatlakozó(k): Hybrid (CEE 7/7) Kimenő áram: 3680 W Áramfelvétel: 16 A Földelés típusa: Oldal Érzékelő Maximális adó antenna nyereség: 1 dBi Az alkalmazás elérhető: Android, IOS Bemeneti feszültség: 220 - 240 VAC Dugasz: F típus (CEE 7/7) Működési hőmérséklet: -10 - 45 C Csomagolás típusa: Gift Box with Euro Lock Kimeneti áram: 16 A Eszköz táp kimeneti csatlakozó(k): Type F (CEE 7/3) Kimeneti feszültség: 220 - 240 V AC Adó frekvencia tartomány: 2100 - 2484 MHz

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db