Nedis SmartLife Wifi-s Intelligens Csatlakozó 2500W

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
7,190Ft
db
Jellemzők: Egyszerű beállítás: A csatlakoztatott berendezések és eszközök vezérléséhez és automatizálásához nem kell műszaki zseninek vagy szerelőnek lenni. Nincs szükség másra, csak egy intelligens csatlakozóra és a Wi-Fi routerre. Intuitív alkalmazásunk segítségével a berendezések távolról automatikusan ki- és bekapcsolhatók. Akár olyan hangvezérlő rendszerekhez csatlakoztatva is működik, mint az Amazon Alexa és a Google Home. Rendkívül keskeny - nincs több elzárt aljzat: Ezeket a rendkívül keskeny berendezéseket úgy tervezték, hogy az intelligens csatlakozók okozta gyakori problémát kiküszöbölve ne zárhassák el a szomszédos aljzatokat - csatlakozóink nemcsak intelligensek, hanem karcsú kialakításuk is az Ön kényelmét szolgálja. Ütemezés és párosítás: Állítsa be a csatlakozón a berendezések bekapcsolásának ütemezését, vagy másokhoz csatlakoztatva őket hozzon létre hangulati jeleneteket, amelyek egyetlen parancsra vagy gombnyomásra aktiválhatók. A teljesítményfelhasználás figyelése: Állapítsa meg azonnal, ha egy berendezés túl sok áramot fogyaszt, és gondoskodjon intelligens és energiahatékony otthonról. Különálló termékként és más Nedis SmartLife termékekkel egyszerűen csatlakoztatva egyaránt használhatod. Távoli és automatizált vezérlést tesz lehetővé - a berendezések ütemezéséhez és összekapcsolásához. Internet hozzáféréssel bárhonnan vezérelhetjük. Az alkalmazással akár ki / be tudod kapcsolni a különböző eszközöket. Az alkalmazáson keresztül a készülékek fogyasztását is nyomon követheted. A hangvezérlés támogatása - az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatással összhangban. Keskeny kialakításának köszönhetően nem foglal nagy helyet és könnyű a használata. Szín: Fehér Anyag: Műanyag A következő típusokkal kompatibilis: Nedis SmartLife Vezeték nélküli technológia: Wi-Fi Maximális adó antenna nyereség: 1,5 dBi Maximális adó erősség: 14 dBm Adó frekvencia tartomány: 2412-2472 MHz Teljesítmény mérő: Igen Bemeneti feszültség: 230 VAC Eszköz táp bemeneti csatlakozó(k): Hybrid (CEE 7/7) Kimenő áram: 2500 W Áramfelvétel: 10 A Az alkalmazás elérhető: : Android, IOS Dugasz: F típus (CEE 7/7) Működési hőmérséklet: -10 - 40 C Kimeneti áram: 10 A Eszköz táp kimeneti csatlakozó(k): Földelt csatlakozó / F típus (CEE 7/7) Földelés típusa: Földelt csatlakozó Kimeneti feszültség: 230 V AC

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db