Eichhorn fa színes járássegítő fejlesztőjátékokkal - Color Activity Walker

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
32,389Ft 0%
Eredeti ár:32,389 Ft
db
Eichhorn fa színes járássegítő fejlesztőjátékokkal - Color Activity WalkerA minőségi fából készült járássegítő és a rajta található fejlesztőjátékokkal sok területen biztosít játék-, illetve fejlődési lehetőséget.A járássegítő 4 kerekén gurulva tolható, így biztos lépteket tesz lehetővé a kicsik számára. Ösztönzi őket a mozgásra, játékra. A rajta lévő játékok hosszú időre lekötik a gyerekek figyelmét, hiszen lehet forgatni, pörgetni, matatni őket. Megtalálható rajta a klasszikus fejlesztő játéknak számító forma egyezetős játék, amelyhez az 5 forma mellékelve megtalálható a csomaglásban.Minőségi fajáték az Einchorn-tól, mely szórakoztatva fejleszti a finom- és nagy-motorikus mozgást és koncentrálást a gyereknél.Tartalom:
1 db járássegítő
5 db formabehelyező elemMéret: 33,5 x 32 x 51 cm (járássegítő)

Gyártó: Eichhorn
Ajánlott: 1 éves kortól


Járássegítők

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 2 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a GYJ raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db