Nedis SmartLife Intelligens Csatlakozó 3680W

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
7,990Ft
db
Jellemzők: Egyszerű beállítás: A csatlakoztatott berendezések és eszközök vezérléséhez és automatizálásához nem kell műszaki zseninek vagy szerelőnek lenni. Nincs szükség másra, csak erre az intelligens aljzatra és a Wi-Fi routerre. Intuitív alkalmazásunk segítségével a berendezések távolról automatikusan ki- és bekapcsolhatók. Akár olyan hangvezérlő rendszerekhez csatlakoztatva is működik, mint az Amazon Alexa és a Google Home. Különálló termékként és más Nedis SmartLife termékekkel egyszerűen csatlakoztatva egyaránt használhatod. Időjárásálló: Ez az intelligens dugó a vízálló borításának köszönhetően ellenáll az esőnek (használaton kívül IP44), és -30 és 40 C közötti hőmérsékleten használható. Ütemezés és párosítás: Állítsa be a csatlakozón a berendezések bekapcsolásának ütemezését, vagy másokhoz csatlakoztatva őket hozzon létre hangulati jeleneteket, amelyek egyetlen parancsra vagy gombnyomásra aktiválhatók. A teljesítményfelhasználás figyelése: Állapítsa meg azonnal, ha egy berendezés túl sok áramot fogyaszt, és gondoskodjon intelligens és energiahatékony otthonról. Távoli és automatizált vezérlést tesz lehetővé - a berendezések ütemezéséhez és összekapcsolásához. Internet hozzáféréssel bárhonnan vezérelhetjük. Az alkalmazással akár ki / be tudod kapcsolni a különböző eszközöket. A hangvezérlés támogatása - az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatással összhangban. IP44-es időjárásálló védelem a kültéri használathoz. Szín: Fehér, Szürke Anyag: Műanyag A következő típusokkal kompatibilis: Nedis SmartLife Vezeték nélküli technológia: Wi-Fi Maximális adó antenna nyereség: 1.5 dBi Adó frekvencia tartomány: 2412-2472 MHz Teljesítmény mérő: Igen Bemeneti feszültség: 230 VAC Eszköz táp bemeneti csatlakozó(k): Hybrid (CEE 7/7) Kimenő áram: 3680 W Áramfelvétel: 16 A Maximális adó erősség: 17 dBm Az alkalmazás elérhető: Android, IOS IP-védettség: IP44 Dugasz: F típus (CEE 7/7) Működési hőmérséklet: -30 - 40 C Eszköz táp kimeneti csatlakozó(k): Földelt csatlakozó / F típus (CEE 7/7) Földelés típusa: Földelt csatlakozó Kimeneti feszültség: 230 V AC

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db