Cecotec EnergySilence PureTech 6500 Hordozható Léghűtő-Párologtató

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
69,990Ft -15%
Eredeti ár:82,090 Ft
db
Jellemzők: 4 az 1-ben berendezés: Hűtés, fűtés, ionizáló és ventilátor funkció. Nagy kapacitású, 12 literes víztartály, a hosszan tartó használatra. Nagy légáramlás akár 500 m/h-ig a helyiségek leggyorsabb és legegyszerűbb felfrissítéséhez vagy felfűtéséhez. HeatingTech: A léghűtő-párologtatót nagy teljesítményű fűtőberendezéssé változtatja. Humidify technológia: Párásítja a környezetet a levegő minőségének javítása érdekében. IonFuncion: Az ionizáló funkció a levegő hatékonyabb tisztítását segíti. Visszaállítja a természetes egyensúlyt és tisztítja a levegőt pozitív ion kibocsátás révén. Kidolgozott por- és részecskeszűrő rendszerrel rendelkezik, hogy tisztább levegőt lélegezhess be pollen, poratka, vírus vagy baktériumok nélkül. SmartControl: Praktikus távirányítónak köszönhetően könnyen kezelhető; vezérléséhez még csak felállnod sem kell a fotelből/ágyból! TouchControl: Érintővezérlésű kijelző fejlett kialakítással a könnyű kezelés érdekében. EcoMode: Hatékony fogyasztást és maximális megtakarítást tesz lehetővé. SleepMode: Kifejezetten pihenéshez és alváshoz tervezett üzemmód. 3 választható sebesség. Oszcillálás: akár 120-ig LCD kijelző Időzítő: akár 8 óra Víztelítettség jelző: Jelzi, ha a tartály üres, így biztosítva a termék megfelelő működését. Jégakku a frissesség érzetének növelése érdekében. UltraSilence rendszer: Csendes működés, < 65 dB zajszinttel. Könnyen mozgatható, stabil görgőkkel rendelkezik. Teljesítmény: 80W Feszültség: 220-240 V Frekvencia: 50 Hz

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db