Nedis SmartLife Wifi-s okoskonnektor 3680W - Fekete

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
6,690Ft
db
Jellemzők: Egyszerű beállítás: A csatlakoztatott berendezések és eszközök vezérléséhez és automatizálásához nem kell műszaki zseninek vagy szerelőnek lenni. Nincs szükség másra, csak erre az intelligens aljzatra és a Wi-Fi routerre. Intuitív alkalmazásunk segítségével a berendezések távolról automatikusan ki- és bekapcsolhatók. Akár olyan hangvezérlő rendszerekhez csatlakoztatva is működik, mint az Amazon Alexa és a Google Home. Különálló termékként és más Nedis SmartLife termékekkel egyszerűen csatlakoztatva egyaránt használhatod. Időjárásálló: Ez az intelligens dugó a vízálló borításának köszönhetően ellenáll az esőnek (használaton kívül IP44), és -30 és 40 C közötti hőmérsékleten használható. Ütemezés és párosítás: Állítsa be a csatlakozón a berendezések bekapcsolásának ütemezését, vagy másokhoz csatlakoztatva őket hozzon létre hangulati jeleneteket, amelyek egyetlen parancsra vagy gombnyomásra aktiválhatók. Különálló termékként vagy egyszerűen csatlakoztatva más Nedis SmartLife termékekhez egyaránt használható. Távoli és automatizált vezérlést tesz lehetővé - a berendezések ütemezéséhez és összekapcsolásához. A hangvezérlés támogatása - az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatással összhangban. Internet hozzáféréssel bárhonnan vezérelheted. Az alkalmazással akár ki / be tudod kapcsolni a különböző eszközöket. Az alkalmazással akár tervet készíthetsz, hogy hogyan szeretnéd használni az eszközeidet. Az alkalmazás ingyenesen letölthető. IP44-es időjárásálló védelem a kültéri használathoz Szín: Fekete A következő típusokkal kompatibilis: : Nedis SmartLife Vezeték nélküli technológia: Wi-Fi Maximális adó antenna nyereség: 1.5 dBi Bemeneti feszültség: 230 VAC Kimenő áram: 3680 W Áramfelvétel: 16 A Maximális adó erősség: 17 dBm Az alkalmazás elérhető: : Android, IOS IP-védettség: IP44 Dugasz: F típus (CEE 7/7) Anyag: Polypropylene Kimeneti áram: 16 A Adó frekvencia tartomány: 2412 - 2472 MHz Eszköz táp kimeneti csatlakozó(k): Földelt csatlakozó / F típus (CEE 7/7) Földelés típusa: Földelt csatlakozó Eszköz táp bemeneti csatlakozó(k): Földelt csatlakozó / F típus (CEE 7/7) Kimeneti feszültség: 230 V AC Működési hőmérséklet: -5 - 40 C

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db