Zuhanyfej, zuhanyrózsa SPA vízszűrő zuhanyfej

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,890Ft -19%
Eredeti ár:3,590 Ft
db


Kellemes, masszírozó hatása ellazít zuhanyzás közben. Megszűri a vizet a klórtól és a baktériumoktól. Modern, letisztult megjelenése miatt garantáltan dísze lesz a fürdőszobának. Szeretnéd zuhanyzás közben élvezni a víz természetes frissességét? Ezzel a Zuhanyfejjel megteheted. A SPA vízszűrős zuhanyrózsa háromféle alkotóelemével segít Neked abban, hogy bőröd és hajad egészségesebb és selymesebb legyen. Emellett megszűri a tusolóból áramló vizet is a klórtól, baktériumoktól, káros ionoktól, hogy még üdítőbb felfrissülésben legyen részed. A SPA zuhanyfej 3 típusú kristálygolyót tartalmaz: Germánium kristálygolyók: kiszűrik a szervezetre és a bőrre káros klórt, így puhább marad a bőröd zuhanyzás után. Anion kristálygolyók: ápolják a bőröd és frissítő hatással lesznek a testedre. Víztisztító kristálygolyók: kiszűrik a baktériumokat és szennyeződéseket, így tisztább vízzel zuhanyozhatsz. A nagyon kicsi átmérőjű lyukakon 25-30%-al kevesebb vizet enged át, mint a normál zuhanyfejek, így még a vízszámlán is spórolhatsz. Szabvány méretének köszönhetően nagyon egyszerűen lecserélheted a régi zuhanyfejet. Könnyedén szétszedhető, a golyókat pedig csak egyszerűen tisztítsd meg ecetes vagy vízkőoldós vízzel. A Zuhanyfej, zuhanyrózsa tulajdonságai: Anyag: fém + ABS műanyag A zuhanyfej mérete: 8 x 10.4 cm Csatlakozó nyílás mérete: 20 mm Szabvány méret, könnyen lecserélheted a régi zuhanyfejet Germánium kristálygolyók Anion kristálygolyók Víztisztító kristálygolyók Súly: 240 g Mit rejt a termék doboza? 1 db Zuhanyfej, zuhanyrózsa, SPA vízszűrő zuhanyfej

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db