Szivárvány LED zuhanyfej

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,690Ft -42%
Eredeti ár:8,090 Ft
db


Szabványos, az összes tusolócsőre csatlakoztatható. Élmény lesz a zuhanyzás a színek alatt. Krómozott fejjel van ellátva. Változtasd tusolód saját wellness-oázissá. A tarka színekben pompázó víz vitalizáló és egyben nyugtató hatású. Relaxálj romantikus fényben a zuhany alatt. Kapcsolódj ki teljesen a nap végén. Csak lazulj el, és élvezd a váltakozó színű zuhanyzást, mely a zuhany alatti éneklést is élvezetesebbé teszi. A krómozott ledes zuhanyfej megvilágítja a folyó vizet váltakozó színekben. Külön áramellátást nem igényel, különleges technológiája révén a beépített fénygenerátor külső energiaforrás nélkül (elem, akku vagy egyéb nem kell hozzá) a hidraulikus nyomástól meghajtott LED-eket elegendő feszültséggel látja el az átfolyó víz. A termék tulajdonságai: Szabványos, az összes tusolócsőre csatlakoztatható. Anyaga: ABS; Krómozott fejjel. 7 szín váltakozik automatikusan. Mérete körülbelül: 20 x 8 x 5 cm Mit rejt a csomag? 1 darab Szivárvány LED zuhanyfej

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db