Germánium zuhany szett, klórtalanító kristály szűrővel / zuhanyfej, gégecső, fali tartó

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,999Ft 0%
Eredeti ár:1,999 Ft
db

Germánium zuhany szett, klórtalanító kristály szűrővel / zuhanyfej, gégecső, fali tartó

SPA-élmény a fürdőszobádban? Miért is ne? Ismerd meg ezt a szuper, klórtalanító hatású germánium zuhany szettet, és tedd egészségesebbé és kényeztetőbbé a zuhanyzás élményét!

A zuhanyfejnek az a különlegessége, hogy olyan kristálygolyókat tartalmaz, amelyek megtisztítják a vizet, ezáltal pedig hozzájárulnak ahhoz, hogy a bőröd egészségesebb, puhább és ápoltabb legyen.

A germánium kristálygolyók a szervezetre és a bőrre káros klór kiszűréséért felelnek, míg az anion kristálygolyók lágy bőrápoló hatással bírnak. Az élményt a víztisztító kristálygolyók teszik teljessé, amik a baktériumok és a szennyeződések ellen veszik fel hatékonyan a harcot.

A germánium zuhany szett a hidroterápiás hatása mellett víztakarékosságot is biztosít, hiszen a hagyományos zuhanyfejekkel szemben tizedmilliméternyi átmérőjű lyukakon keresztül engedi át a vizet. Az esőszerű, sűrű vízsugár bizsergető masszázsként hat a bőrre, ezáltal serkentve a vérkeringést és a méreganyagok távozását.

A germánium zuhany szett egyszerűen karbantartható: a zuhanyfej szétszedhető, a kristálygolyók pedig ecetes vízzel tisztíthatók, így nincs szükség a folyamatos cseréjükre. A csomag a zuhanyfejen kívül egy 150 centiméteres gégecsövet és a fali tartót is tartalmaz.

Főbb jellemzők:
  • Germánium zuhany szett
  • Méregtelenítő, klórtalanító hatás
  • Masszírozó vízsugár
  • Baktériumok és szennyeződések eltávolítása
  • 3-as összetétel: germánium, anion, víztisztító kristálygolyók
  • Víztakarékosság
  • Könnyű tisztíthatóság
  • Gégecső mérete: 150 cm

 

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db