Vezeték nélküli akkumulátoros álló porszívó HEPA szűrővel, S9D - Fehér - MS-048

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 2,190 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
13,990Ft -21%
Eredeti ár:17,699 Ft
db

Mindenki vágyik egy könnyen kezelhető, mégis erőteljes porszívóra, amely minden szennyeződést hatékonyan eltüntet. A mi újratölthető porszívónk mindezt megadja Önnek! Tekintse meg a kimagasló jellemzőit és előnyeit, melyekkel nemcsak az otthonát, de az autóját is fényesen tisztán tarthatja!

Termék jellemzői:

  1. Erőteljes szívás: Ezzel a 35,500 fordulat/perces vezeték nélküli kézi porszívóval 120W nagy teljesítményt és 12 kPa szuper szívóerőt érhet el. Egyedülálló képességének köszönhetően hatékonyan eltávolítja a szőrt, ételmaradékokat, konfettit, háziállatszőrt és minden egyebet, ami az otthonában rejtőzik.
  2. Többfunkciós tartozékok: Nem csak egy egyszerű porszívó! Porkefével, padlókefével, szőnyeg- és hajfúvókával felszerelve minden takarítási kihívással megbirkózik. A puha hosszú cső pedig a porszemcsék legyűjtését teszi lehetővé.
  3. Könnyen használható és szállítható: A kézi elektromos porszívó nagyon könnyű és egyszerűen összeszerelhető. Az 1,3 kg-os súlyának köszönhetően a nők és az idősebbek is kényelmesen használhatják az emeleten és a földszinten is. A 30 perces üzemidőt biztosító akkumulátor könnyedén feltölthető mindössze 3-4 óra alatt.
  4. Levegőtisztító szűrés: A ciklon és a HEPA szűrőrendszer 99,97%-os hatékonysággal szűri ki a finom porokat, így a levegő is tisztább és egészségesebb lesz a család minden tagja számára.
  5. Biztonságos: A porszívó különösen ajánlott csecsemős családoknak, időseknek és speciális gondozásra szorulóknak, hiszen biztonságosan és egyszerűen kezelhető.

Csomag tartalma: 

  • USB töltőkábel
  •  fej
  • Kefe
  • Rugalmas tömlő
  • 2 cső
  • Szórófej

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a MS raktárból, melynek szállítási díja 2190 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db