Cecotec Conga EcoExtreme 3000 Porszívó 700W

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
38,590Ft
db
Jellemzők: A Cecotec Conga EcoExtreme 3000 multiciklonos porszívó szinte bármilyen felületen tökéletesen tisztít a tartozékok széles választékának köszönhetően. A porszívót 5 fázisú légszűrővel és nagy hatékonyságú, professzionális szűrővel is ellátták, mely kiszűri a port és az allergén anyagokat. UltraPower technológia: Maximális szívóerő a tökéletes eredményért. TimeCyclonic Pro: Megtartja a szívóerőt az innovatív ciklonrendszernek köszönhetően több egyidejű fázissal. Intelligens teljesítményszabályozás: Teljesen állítható teljesítményszívás, alkalmazkodik a különböző követelményekhez. Turbó üzemmód: szőnyegekhez és matracokhoz. Eco mód: Takaríts meg energiát kemény padlók tisztítása közben. Nagy sebességű AirBrush levehető forgókefe, amely eltávolítja a legnehezebb és legmélyebb port a szőnyegekből és matracokból. Hatékony a házi kedvencek szőrének eltávolításához. A könnyű, fém teleszkópos cső segítség a kar számára a porszívócső emelése és tartása során. A 3,9 liter űrtartalmú tartály nagyon kényelmesen és higiénikusan kiüríthető. A 9 méteres működési sugár a komfortos használatot segíti elő. Automatikus kábelcsévélő. Könnyű kialakításának köszönhetően használata rendkívül kényelmes. Parkolórendszer, amely lehetővé teszi a fémcső függőleges helyzetben történő rögzítését. UktraSilence technológiának köszönhetően a zajszint kisebb, mint 78 dB. Különböző kiegészítőinek köszönhetően minden típusú felületre alkalmas: parketta, légkefe, sarkok és ruhadarabok. Méret: 41 x 37 x 31 cm Teljesítmény: 700W Feszültség: 220-240 V Frekvencia: 50/60 Hz https://youtu.be/ykcxwucpcQM

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db