Ültető zsák zöld

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
5,290Ft 0%
Eredeti ár:5,290 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!A kertészkedés a mindened, de kevés helyed van kibontakozni? Vagy csak nincs időd hosszas ásásba és növénygondozásba belefogni, mégis szeretnél termeszteni? Semmi gond! Az Ültető zsákkal Te is varázsolhatsz magadnak mini veteményest otthonra. Nem baj az sem, ha mindössze egy terasznyi helyed van az ültetéshez, ezzel a termékkel pont elég lesz, hogy saját termesztésű zöldségeket, növényeket fogyaszthass. Hasznos tudnivalók: A termék két szíjjal van ellátva az oldalán, így biztosítva könnyű fogást, ha átszeretnéd helyezni az ültető zsákot. Ha éppen nem használod, akkor sem fog sok helyet elfoglalni, mert könnyen összehajtható. A termék tulajdonságai: Mérete: 35x40 cm Anyaga: Légáteresztő szövet Szín: fekete, zöld Mit rejt a termék doboza? 1 db Ültető zsák

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db