Xiaomi Dreame D10 Plus Robotporszívó

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
216,790Ft
db
Jellemzők: Teljesen automatizálja napi takarítást, nem kell minden tisztítás után kiürítened a portartályt. Automatikusan üríti a szennyeződéseket egy 2,5 literes, zárt zacskóba, így akár 45 napig nem is kell vele foglalkoznod. Csendesen és alaposan üríti ki a robot portartályát másodpercek alatt, így maximalizálja a tisztítási időt. A DualBoost technológia hatékony porgyűjtést biztosít a két légcsövön keresztül történő fújással és szívással. Feladat, hogy felszívja a szennyeződéseket, elzárja a szagokat, és megakadályozza az eltömődést. Fejlett LiDAR navigáció: Pontosan feltérképezi otthonod akár 8 perc alatt, és elkerüli az akadályokat a hatékony takarítás érdekében. 8 méteres sugarú körben pásztáz, LiDAR navigációt és SLAM algoritmust használ a dinamikus feltérképezéshez és az intelligens útvonaltervezéshez. Szabd személyre a robot takarítását: Vedd át az irányítást az alkalmazáson keresztül, és döntsd el, hogy robotod hol és mikor takarítson, és mely pontokat kerülje el. Használd az alkalmazást a takarítási módok kiválasztásához, bizonyos helyiségek tisztításához, virtuális fal beállításához, no-go zónák elhelyezéséhez stb. Az erőteljes szívóerő mélyen behatol a szőnyegekbe, alaposan megtisztítja a padlót, felszívja a szennyeződéseket, törmelékeket, szőrt és még sok mást. Fantasztikus segítség házi kedvencekhez. Az intelligens szőnyegérzékelés, felülettől függően beállítja a szívónyomást maximum 4000 Pa-ig. Állítható vízmennyiség: Pontosan úgy mos fel, ahogy szeretnéd. Válassz a három vízmennyiség beállítás közül a padló szennyezettségének megfelelően, a hatékony tisztítás érdekében. Hosszabb ideig tisztít, és nagyobb lefedettséget biztosít az 5200 mAh-s nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően. Alkalmas akár 270 m takarításához is. A hangvezérlés lehetővé teszi, hogy elindítsd, szüneteltesd vagy leállítsd a takarítást. Támogatja az Amazon Alexa-t és a Google Home-ot. 2,5 literes porzsák 400 ml-es portartály 145 ml-es víztartály Teljesítmény: 46W Feszültség: 14,4V Robotporszívó méretei: 349 350 96,3 mm Önürítő töltőállomás méretei: 303 403 399 mm A csomag tartalma: Robotporszívó, önürítő töltőállomás, felmosó lemez, portartály, oldalkefe, főkefe, 2 porzsák, tápkábel. https://youtu.be/RsVVumyNois

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db