KrafTech HA-2145 Kézi Racsnis Vontató Csörlő - 4 Tonnás Kapacitás

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
8,890Ft -11%
Eredeti ár:9,990 Ft
db

Főbb Tulajdonságok

- Márka: KrafTech

- Termékkód: HA-2145

- Termék neve: Kézi Racsnis Vontató Csörlő

- Típus: Racsnis Vontató

- Kapacitás: 4 Tonnás

- Ház anyaga: Fém

- Állapot: Új, bontatlan dobozban


Műszaki Paraméterek

- Márka: KrafTech

- Termékkód: HA-2145

- Kapacitás: 4 tonnás

- Ház anyaga: Fém

- Típus: Kézi működtetésű

- Fogantyú: Ergonomikus kialakítás

- Mechanizmus: Racsnis


Termék Leírás / Ismertető

A KrafTech HA-2145 Kézi Racsnis Vontató Csörlő egy kiváló minőségű, 4 tonnás kapacitású eszköz, amelyet a KrafTech márka tervezett és gyártott a legszigorúbb ipari szabványoknak megfelelően. Ez a kézi vontató csörlő ideális választás bármilyen nehéz tárgy mozgatására, akár autók, csónakok, akár egyéb nehéz felszerelések esetén.


A KrafTech HA-2145 egy erős, fémházas csörlő, amely hosszú távú megbízhatóságot biztosít, még a legkeményebb körülmények között is. Az ergonomikusan kialakított fogantyú és a racsnis mechanizmus lehetővé teszi a könnyed és biztonságos használatot, minimalizálva a fizikai erőfeszítést. A racsnis mechanizmus precíz működése garantálja a biztonságos és stabil vontatást.


Ez a csörlő tökéletes választás mind professzionális, mind pedig hobbi felhasználók számára, akik megbízható és tartós eszközt keresnek. A KrafTech márkanév a minőség és a tartósság garanciája, amelyet a szakemberek és a barkácsolók egyaránt nagyra értékelnek. A KrafTech HA-2145 Kézi Racsnis Vontató Csörlő ideális megoldás minden olyan helyzetben, ahol erős, megbízható és hatékony vontató eszközre van szükség.


Termék Használati Útmutató

1. Ellenőrizze a csörlő és a kábel állapotát használat előtt.

2. Rögzítse a csörlőt egy stabil ponthoz.

3. Csatlakoztassa a vontató kábelt a mozgatni kívánt tárgyhoz.

4. Húzza meg a racsnis fogantyút, hogy elkezdje a vontatást.

5. Folyamatosan ellenőrizze a kábel feszességét és a vontatás stabilitását.

6. A szükséges pozíció elérésekor oldja ki a racsnis mechanizmust.

7. Engedje ki a kábelt lassan, hogy elkerülje a hirtelen mozgásokat.

8. Távolítsa el a kábelt a vontatott tárgyról.

9. Tisztítsa meg a csörlőt minden használat után.

10. Tárolja a csörlőt száraz, védett helyen.

11. Rendszeresen karbantartsa a mechanikus alkatrészeket.

12. Cserélje ki a kábelt, ha elhasználódott vagy sérült.


Miért érdemes megvásárolni ezt a terméket?

A KrafTech HA-2145 Kézi Racsnis Vontató Csörlő a legjobb választás, ha erős és megbízható eszközt keres nehéz tárgyak mozgatásához. A KrafTech márkanév mögött álló minőség és megbízhatóság biztosítja, hogy ez a csörlő minden feladatot könnyedén és hatékonyan teljesít. A 4 tonnás kapacitás és a robusztus, fémházas kialakítás garantálja, hogy hosszú éveken át megbízható társa lesz.


Ez a csörlő nemcsak a professzionális, hanem az otthoni felhasználásra is tökéletesen alkalmas. Az ergonomikus fogantyú és a precíz racsnis mechanizmus egyszerűvé és biztonságossá teszi a használatot, minimalizálva a fizikai erőfeszítést. A KrafTech HA-2145 tökéletes választás, ha olyan eszközt keres, amely biztosítja a sikeres és biztonságos munkavégzést.


A KrafTech márka mindig is a minőségi eszközökről volt ismert, és a HA-2145 sem kivétel. Ez a csörlő a legmagasabb minőségi szabványok szerint készült, így biztos lehet benne, hogy bármilyen kihívás elé állítja, megbízhatóan helytáll majd.


Záró Szöveg

Fedezze fel a Hitman. Haina, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!  

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszan tartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.


Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.


A Hitman, Haina, és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Hitman, Haina, és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.


A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez.


Barkácsolás mestereihez szólunk: legyen szó hegesztőgépekről, fűkaszákról, fúrókról vagy csavarozókról, kínálatunkban megtalál minden szükséges szerszámot.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a AVI raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db