Hitman HA-2262 Kézi Drótköteles Csörlő 2000kg, 10 méteres drótkötéllel

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
13,100Ft -13%
Eredeti ár:14,990 Ft
db

Termék főbb tulajdonságai:

- Márka: Hitman

- Termékkód: HA-2262

- Teherbírás: 2000kg

- Drótkötél hossza: 10 méter

- Kötél szilárdsága: 5.0 kN

- Kötél átmérője: 4.5mm

- Teljesen új, bontatlan dobozban


Műszaki paraméterek:

- Teherbírás: 2000kg

- Drótkötél hossza: 10 méter

- Kötél szilárdsága: 5.0 kN

- Kötél átmérője: 4.5mm

- Mechanikus kézi működtetés


Termékleírás:

A Hitman HA-2262 Kézi Drótköteles Csörlő egy kiváló minőségű, megbízható eszköz, amely tökéletes választás nehéz tárgyak emeléséhez és mozgatásához. Ez a csörlő 2000kg-os teherbírással rendelkezik, és 10 méter hosszú, 4.5mm átmérőjű drótkötéllel van felszerelve, amely biztosítja a kellő erőt a nehéz terhek mozgatásához. A drótkötél 5.0 kN szilárdsága garantálja a biztonságos és hatékony munkavégzést.


A Hitman márka által gyártott csörlő építkezéseken, ipari és mezőgazdasági munkák során is tökéletesen használható, ahol nagy teherbírásra van szükség. A mechanikus kézi működtetés lehetővé teszi a precíz és biztonságos irányítást, így ez a csörlő ideális megoldás nehéz tárgyak emeléséhez és húzásához.


A HA-2262 egyszerűen kezelhető és rendkívül strapabíró, amely hosszú élettartamot biztosít a legnehezebb munkafeltételek mellett is. A hosszú, 10 méteres drótkötél lehetőséget ad arra, hogy nagy távolságokon is könnyedén mozgassunk nehéz tárgyakat.


Használati útmutató:

1. Helyezze a csörlőt egy stabil felületre.

2. Rögzítse a drótkötelet a terheléshez.

3. Húzza meg a kart, amíg a kötél megfeszül.

4. Kezdje el lassan húzni a terhelést a kívánt helyre.

5. A munka befejezése után lassan engedje vissza a drótkötelet.

6. Tisztítsa meg a csörlőt használat után és ellenőrizze a kötél állapotát.


Miért érdemes megvásárolni ezt a terméket?

A Hitman HA-2262 Kézi Drótköteles Csörlő kiváló választás minden olyan helyzetben, ahol nehéz terhek emelésére vagy húzására van szükség. A 2000kg-os teherbírás, a 10 méter hosszú drótkötél és az 5.0 kN szilárdság garantálja, hogy a munka mindig biztonságos és hatékony legyen. A Hitman márka híres a megbízhatóságáról és minőségéről, így ez a csörlő tökéletes megoldás mind ipari, mind háztartási felhasználók számára.


Ez a kézi működtetésű csörlő ideális választás építkezéseken, műhelyekben, mezőgazdasági területeken, valamint minden olyan helyen, ahol fontos a precíz és biztonságos tehermozgatás. A Hitman HA-2262 csörlő könnyen kezelhető, strapabíró és hosszú élettartammal rendelkezik, így kiváló befektetés minden komoly felhasználó számára.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a AVI raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db