KrafTech HM6794 - 5,5 Tonnás Hidraulikus Krokodil Emelő, Dupla Dugattyús, Alacsony Profilú, 75mm - 510mm

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
68,690Ft -6%
Eredeti ár:72,990 Ft
db

 Termék főbb tulajdonságai

- Márka: KrafTech

- Termékkód: HM6794

- Hidraulikus Krokodil Emelő

- Teherbírás: 5,5 Tonna

- Dupla Dugattyús

- Emelési Magasság: 75mm - 510mm

- Alacsony Profilú Kialakítás

- Könnyen kezelhető

- Masszív és tartós

- Teljesen új, bontatlan dobozban


 Műszaki paraméterek

- Márka: KrafTech

- Termékkód: HM6794

- Teherbírás: 5,5 Tonna

- Emelési magasság: 75mm - 510mm

- Hidraulikus működés

- Anyaga: Acél

- Súly: 35 kg

- Méretek: 70 cm x 35 cm x 20 cm

- Szín: Piros

- Kialakítás: Alacsony Profilú, Dupla Dugattyús


 Termék leírás, ismertető

A KrafTech HM6794 hidraulikus krokodil emelő egy nagy teljesítményű és megbízható eszköz, amely ideális választás mind a professzionális szerelők, mind a hobbi autószerelők számára. A KrafTech márka híres kiváló minőségéről és tartósságáról, így biztos lehet benne, hogy ez az emelő hosszú távon is kiválóan teljesít majd.


Az HM6794 termékkódú hidraulikus krokodil emelő teherbírása 5,5 Tonna, ami lehetővé teszi, hogy könnyedén emelje meg a nehéz járműveket is. Az emelési magasság 75mm-től egészen 510mm-ig terjed, így sokoldalúan használható különböző munkakörnyezetekben. Az alacsony profilú kialakításnak köszönhetően könnyedén használható alacsony hasmagasságú járművek esetében is.


Ez az emelő dupla dugattyús rendszert használ, amely gyors és hatékony emelést tesz lehetővé, míg a hidraulikus működés biztosítja a sima és stabil emelést. A masszív acél konstrukció garantálja a hosszú élettartamot és a megbízható működést. Az ergonomikus fogantyú és a könnyen kezelhető kialakítás kényelmes és biztonságos használatot biztosít.


 Termék használati útmutató

1. Helyezze az emelőt stabil, sík felületre.

2. Ellenőrizze, hogy az emelni kívánt jármű megfelelően rögzítve van.

3. Helyezze az emelő fejet a jármű emelési pontjára.

4. Emelje a fogantyút, hogy a dupla dugattyús rendszer elkezdjen működni.

5. Emelje a járművet a kívánt magasságra.

6. Biztosítsa a járművet megfelelő támasztókkal.

7. Lassan engedje le az emelőt, hogy a jármű stabilan álljon a támasztókon.

8. Munka befejezése után engedje le teljesen az emelőt és tárolja száraz, hűvös helyen.

9. Rendszeresen ellenőrizze az emelő állapotát és karbantartását.

10. Mindig viseljen megfelelő védőfelszerelést az eszköz használata közben.


 Miért érdemes ezt a terméket megvenni?

A KrafTech HM6794 hidraulikus krokodil emelő egy kiváló minőségű eszköz, amely számos előnyt kínál a vásárlóknak. Először is, a KrafTech márka a minőség és a megbízhatóság szinonimája. Ha ezt az emelőt választja, biztos lehet benne, hogy hosszú távon is megbízható és hatékony eszközt kap.


Ez az emelő ideális választás mindazok számára, akik nehéz járműveket kívánnak emelni. Az eszköz nagy teherbírása és széles emelési magassága különösen előnyös, mivel könnyedén alkalmazkodik a különböző munkakörnyezetekhez. Az alacsony profilú kialakítás és a dupla dugattyús rendszer gyors és hatékony emelést biztosít, míg a hidraulikus működés sima és stabil emelést garantál.


A KrafTech HM6794 emelő ergonomikus kialakítása kényelmes fogást és könnyű kezelhetőséget biztosít, így a szerszám használata hosszabb ideig sem jelent megterhelést. Az eszköz masszív acél konstrukciója és kiváló minőségű anyagai hosszú élettartamot és megbízható működést biztosítanak.


A KrafTech márka elkötelezett az innováció és a minőség iránt, és az HM6794 hidraulikus krokodil emelő is ezt tükrözi. Ez a termék a legmodernebb technológiákat és a legmagasabb szintű mérnöki szakértelmet ötvözi, így biztos lehet benne, hogy a legjobb minőséget kapja.


Ha megbízható és nagy teljesítményű hidraulikus emelőt keres, a KrafTech HM6794 a legjobb választás. Ez az eszköz minden helyzetben hasznos segítőtárs lesz, legyen szó hobbi vagy profi autószerelési munkákról. Ne habozzon, válassza a KrafTech minőséget, és győződjön meg róla, hogy ez az emelő minden elvárásának megfelel.


Fedezze fel a Hitman, Haina, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait! Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszan tartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.


Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.


A Hitman, Haina, és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Hitman, Haina, és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.


A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez.


Barkácsolás mestereihez szólunk: legyen szó hegesztőgépekről, fűkaszákról, fúrókról vagy csavarozókról, kínálatunkban megtalál minden szükséges szerszámot.


---



Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a AVI raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db