Kerámia kagyló dísz Fehér

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
10,790Ft 0%
Eredeti ár:10,790 Ft
db


Varázsolj kellemes hangulatot a kedvenc szobádba! Csak 3 darab elemre van szükséged ahhoz, hogy világítson is! Ez a hangulatos kerámia kagyló dísz egy elegáns, különleges dísze lehet bármelyik helyiségnek. Éjszakai fény leggyakrabban a gyerekszoba világítás kapcsán merül fel Bennünk, azonban nem csak a kicsik szobájában élvezhetjük a hangulatos világítást! A gyerekeknek is megnyugtatóbb, ha egy lágy fény világít a szobájukban, emellett Neked is praktikus lehet, ha éjszaka veszed le magadról az ékszereidet, közvetlenül lefekvés előtt. Díszítheted ezzel a kerámia csodával bármelyik szobát, ahol úgy érzed, szépen mutat az enteriőrben ez a kis fényforrás. Gyönyörű, elegáns formavilágával bárhol megállja majd a helyét a lakásban. És egy biztos, ez a Kagyló formájú dísz egy különleges darab, egyáltalán nem elcsépelt, tehát ajándéknak is tökéletes választás! A termék tulajdonságai: Anyag: kerámia Méret: 15*15*17cm 3 db elemmel működik Mit rejt a termék doboza? 1db Kerámia kagyló dísz 1 db világító elem

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db