3D térhatású szőnyeg

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,390Ft 0%
Eredeti ár:2,390 Ft
db


Lenyűgöző dizájn. 3D-s hatás. Nagyon sűrűségű tér elasztikus pamut. Memóriaszivacsos közép. Csúszásmentes. Gépimosható, kopásálló. Valami különlegeset akarsz az otthonodba amivel mindenkit meglephetsz? Ilyet még biztosan nem láttál! Ez a szőnyeg speciális 3D-s örvény hatást nyújt . Pontosan olyan mintha egy örvény menne egy feketelyukba mikor ránézel erre a szuper szőnyegre. Felejtsd el a régi unalmas hagyományos szőnyegeket, rendeld meg és nyűgözz le mindenkit aki meglátja. Nem csak hihetetlen jól néz ki de a prémium anyagoknak köszönhetően puha, nem kopik és mosható. A középső réteg nagy sűrűségű memória szivacs hogy az átlagosnál puhább legyen. Extra csúszásmentes réteg található az alján a biztonság miatt. Tökéletes ajándék ötlet! Tulajdonságok: Méret: 60x60cm Anyag: Puha poliészter. Mit találsz a dobozban? 1db 3D térhatású szőnyeg

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db