Falmatrica, faltetoválás, fényképkeretes fa fali matrica

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,690Ft 0%
Eredeti ár:2,690 Ft
db


Dobd fel lakásodat egy szívmelengető kiegészítővel! Egyedi külsőt kölcsönöz otthonodnak. Merengj el a közös élmények látványában! Mától nem csak az asztalon tárolhatod a családtagjaid fényképét. Különleges dekoráció, mely a megszokottból is izgalmasat varázsol. Otthonod üres falai már unalmassá váltak számodra? Szeretnéd feldobni a lakást, de nem tudod hogyan? Itt a megoldás! Ezzel a Fényképkeretes fa falmatricával garantáltan különlegessé varázsolhatod akár a nappalid vagy a hálószobád falát is. A falra helyezett fotók látványa szívmelengető érzéssel tölt majd el, biztosítva így az otthoni nyugodt hangulatot. Ajándéknak is tökéletes lehet akár egy barát vagy egy családtag számára is. Tedd egyedivé lakásodat, hogy vendégeid is megcsodálhassák az együtt töltött, megörökített pillanatokat! A Falmatrica, faltetoválás tulajdonságai Anyag: műanyag Méret (felhelyezve): 140 cm x 198cm Öntapadó felület Eltávolításkor nem hagy nyomot és védi a falat Könnyedén felhelyezhető és távolítható Nem igényel szaktudást Mit rejt a termék doboza? 1 db Falmatrica, faltetoválás, fényképkeretes fa fali matrica

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db