Horkolásgátló snore stopper (szilikon)

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,590Ft 0%
Eredeti ár:1,590 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!



Szabaddá teszi a levegő áramlását az orrban. Használata biztonságos és kényelmes. Többször használatos. Téged is zavar párod horkolása alvás közben? A horkolás miatt aludni sem tudsz? A Szilikon horkolásgátló snore stopper segítségével könnyedén megszüntetheted ezt a problémát. Az egyik legfőbb oka a horkolásnak, hogy alvás közben nem az orron, hanem a szájon vesszük a levegőt. Ez azonban könnyedén orvosolható a horkolásgátlóval, amely orrba helyezés után segíti a levegő szabad áramlását, így könnyebbé téve a légzést. A terméknek hála búcsút inthetsz a kialvatlanságnak. Ezentúl kényelmesen aludhatsz és fitten ébredhetsz. Ajándékozd meg párod és önmagad egy horkolásgátlóval a nyugodt és pihentető alvásért! A Horkolásgátló snore stopper tulajdonságai: Méret: 1.8 x 1.5 x 0.6 cm Anyag: szilikon Mit rejt a termék doboza? 1 db Horkolásgátló snore stopper (szilikon)

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db