Horkolás elleni eszköz, horkolásgátló óra

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,490Ft 0%
Eredeti ár:3,490 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!



Horkoláskor helyzetváltoztatásra készteti a horkolót, így szüntetve meg azt. Elkerülheted a pántok és orrcsipeszek használatát, amelyek csak kényelmetlenséget okoznak alvás közben. Már 2-4 hét után jelentős változást érhetsz el. A horkolás bárkinél, bármikor és számtalan okból jelentkezhet, ráadásul anélkül, hogy a hangorkánt előidéző személy tudatában lenne vagy befolyásolni tudná a cselekedetét. Nálatok sem zavartalanok az éjszakák? Tudtad, hogy a horkolás nemcsak az alvást zavarja, hanem az egészségre is káros? Már csak azért is érdemes elgondolkozni, hogyan lehet elejét venni a horkolásnak, mert így az egészségügyi kockázatok is csökkennek: mint a magas vérnyomás, depresszió, infarktus és a szívbetegség kialakulása. A horkoló személy bökdösésénél és szólongatásánál létezik egy sokkal hatékonyabb megoldás . A Horkolásgátló órával mérsékelni tudjátok a horkolás gyakoriságát. Hasznos tudnivalók: A horkolás gátló órában lévő bioszenzor érzékeli, amikor megkezdődik a horkolás és az impulzus kibocsátásakor (anélkül, hogy felébresztené) valószínűleg meg fogja változtatni az alvási helyzetét és a torokban lévő izmok feszültsége is megnő az impulzus következtében, így csökkenti a horkolást. 2-4 hét után már jelentős eredményt érhetsz el. A horkolás gátlót lefekvéskor a csuklóra kell helyezni. Alváskor semmilyen kellemetlenséget nem fog okozni, mivel hangja sincs. 8 óra használat után automatikusan ki is kapcsol. A horkolásgátlóba szükséges zselépárnát be tudod szerezni akár gyógyszertárakban is, ha elfogy. Figyelem! A készüléket nem használhatja olyan személy, akinek beültetett szívritmus szabályzója van vagy elektromos berendezésekkel történő megfigyelés alatt áll. Szívbetegek csak orvosi jóváhagyásával használhatják! A Horkolásgátló eszköz, horkolásgátló óra tulajdonságai: Méret: 60 x 55 x 15 mm A csuklópánt hossza: 250 mm Anyag: ABS műanyag A kimenő intenzitás: 180uA Fő kimeneti forma: 0,2 HZ fix Tápegység: 1,5V AAA elem (nem tartozék) Szín: fekete Súly: 25 g Mit rejt a termék doboza? 1 db Horkolásgátló óra 1 db Rögzítőfül 1 db Csavarhúzó 1 db Pánt 1 db Gél

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db