Szilikon horkolásgátló orr csipesz, tükrös tárolóban - MS-549

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 2,190 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,690Ft -20%
Eredeti ár:2,100 Ft
db

Horkolásgátló orrgyűrű horkolásmentes éjszakáért!

Köztudott, hogy a horkolás sem a horkoló, sem a horkolást hallgató számára nem egészséges. Hosszú távon komoly egészségügyi következményekkel járhat, ha nem teszünk ellene.  A horkolás nemcsak a házastársat, hanem kisebb lakásban a többi lakót (gyermekeket), illetve a szomszédokat is zavarhatja, ezért is lényeges mihamarabb megszüntetni. 

Hozzájárul ahhoz, hogy a horkolás csillapodjon és akár teljesen meg is szűnjön. Puha kialakításának köszönhetően kényelmes viseletet biztosít használója számára. Segíti a levegő szabad áramlását, így könnyebbé téve a légzést. Az orrsövényre enyhe nyomást gyakorol,így megszüntetve a horkolást. 

A termék szilikon anyagból készült, így a használata nem kényelmetlen és könnyű a tisztítása is.

A csomag tartalmaz egy műanyag, tükörrel felszerelt tároló dobozt. Ez rendkívül hasznos, hiszen bárhová magával viheti és a tükör segítségvel a termék felhelyezése is igazán egyszerű.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a MS raktárból, melynek szállítási díja 2190 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db