Bluetoothos Jack Adapter 3 az 1-ben

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
5,190Ft 0%
Eredeti ár:5,190 Ft
db


Összekapcsolja bluetooth eszközeid, nem bluetoothos eszközeiddel (PC, TV, Hangfal stb.) 'Felokosítja' a régebbi készülékeid. Nincs szükség hosszú kábelekre. A vezetéknélküli kapcsolat, szabadságot ad. Bluetoothon Jack Adapter 3 az 1-ben 1.Adó üzemmód (TX): Vezeték nélküli hangátvitel a nem Bluetoothos eszközről, Bluetoothos eszközre. (pl fejhallgató) 2.PC hangátviteli mód: Vezeték nélküli hangátvitel a PC-ről a Bluetooth fejhallgatóra vagy hangszóróra USB porton keresztül, nincs szükség audiokábelre. 3.Vevő mód (RX): Vezeték nélküli hangátvitel a Bluetooth-kompatibilis telefonról, táblagépről vagy számítógépről a vezetékes hifire, hangszóróra vagy fejhallgatóra. Használata igen egyszerű, csatlakoztassuk az adaptert a Jack csatlakozón keresztül az eszközhöz, majd helyezzük be az Adaptert egy USB portba, ezután automatikusan csatlakozik a közelben található Bluetoothos eszközre és már létre is jött a kapcsolat. Bluetoothos Jack Adapter Tulajdonságai: Bluetooth verzió: Bluetooth V5.0+EDR Működési tartomány: Akár 15m Párosítás neve vevő módban: ZF-169 Plus Méretei a képen Csatlakozás közben villog, majd ha kapcsolódott folyamatosan világít. Mit rejt a termék doboza? 1db Bluetoothos Jack Adapter 1db Jack csatlakozó kábelt

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db