Házimozi okosító, Vezeték nélküli Bluetooth vevő

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,790Ft -30%
Eredeti ár:5,390 Ft
db


Hallgasd a kedvenc zenéidet vezetékek és korlátok nélkül! Kötsd össze a modilodat a házimoziddal Bluetooth kapcsolat segítségével! 5.0 Bluetooth kapcsolat Tuningold fel a hagyományos hangfaladat! Te sem tudsz élni a zene ritmusa nélkül? Imádod, ha lüktet a basszus? Csak a régebbi típusú házimozi, hangfal szetted miatt korlátokba ütközöl? Szabadulj meg a kötöttségtől! Hallgasd a világ bármely dalát a telefonodon keresztül. Mindezt Bluetooth kapcsolattal! Csak kötsd rá a Házimozi okosítót a hangfal szettedre és böngészd bátran a Youtube, Spotify, Itunes tartalmát. Csak klikkelj a lejátszásra és éld meg a pillanatot. 10 Méteres hatótávjának köszönhetően bátran átmehetsz a szomszéd helyiségekbe a telefonoddal együtt, de a lejátszás nem fog megszakadni. Ráadásul még USB csatlakozással is rendelkezik, így pendrive-t is nyugodtan ráköthetsz. Ne vegyél új eszközt, csak légy kreatív! Használd a jól bevált szettedet egy kis okosítással! Ne hezitál, klikkelj a kosárba gombra. A Házimozi okosító tulajdonságai: - Kompakt és könnyű - Anyaga: ABS műanyag - Csatlakozási mód: 3,5 mm AUX kábel segítségével - Mérete: 78 x 48 x 18 mm - Hatótáv: 10 méter - 3 gombbal rendelkezik - hangerő növelő, hangerő csökkentő és lejátszás/szünet gombok - Lehetővé teszi a kihangosított telefonhívásokat - hívásokat fogadhat/utasíthat el, vagy újratárcsázhat egyetlen gombnyomással - Beépített USB olvasó - Kompatibilis RCA és AUX hangszórókkal - Egyszerre 2 eszközt is lehet rá csatlakoztatni - Automatikus bekapcsolás - Helytakarékos kialakítás - Vezeték nélküli kényelmes megoldás Mit rejt a termék doboza? - 1 db Házimozi okosító - 1 db Felhasználói kézikönyv - 1 db C típusú töltőkábel

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db