Bluetooth 5.0 kazettás adapter telefonhoz és autós CD-lejátszóhoz

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
5,990Ft -44%
Eredeti ár:10,790 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!



✔️ Segítségével zenét játszhatsz le az autódban ✔️ Támogatja a sztereó hangátvitelt a beépített mikrofonnal ✔️Kristálytiszta hangminőség A Bluetooth 5.0 kazetta adapter okostelefonokhoz és autós lemezlejátszóhoz a szükséges eszköz, ha szeretnél könnyen lejátszani zenét az autóban. Könnyen működtethető: Csupán helyezd a kazettás adaptert az autós kompakt lemezlejátszójába. Ezután a kazetta adapter elkezdi lejátszani a zenét a telefonodról. Beépített mikrofonnal: A beépített mikrofonnal ellátott kazettaadapter a hívásfunkciót is támogatja. LED fénnyel: Könnyen töltheted az USB töltő LED-es jelzőlámpával ellátott kazettás adapter. Vezérlőgombbal: A vezérlőgombos kazettás adapter manuálisan is könnyen vezérelheted. Bluetooth 5.0: Az eszköz Bluetooth 5.0 technológiával rendelkezik, mellyel kényelmesen tudod lejátszani a zenét az okostelefonról a Bluetooth-kapcsolaton keresztül. Termékjellemzők: Használati idő: A beépített akkumulátor akár 6 óra zeneidőt, 168 óra készenléti időt biztosít. A teljes feltöltés csak 1,5 órát vesz igénybe. Multifunkciós: Átalakíthatod kazettás lejátszódat Bluetooth-ba, használhatod az autóban vagy otthoni rendszeredben, streamelhetsz zenét bármely Bluetooth-eszközről. Kompatibilis az iPhone, Samsung, Nokia, táblagépekkel is. Színe: fekete Töltési idő: 1,5 óra Akkumulátor élettartama: 6 óra Mit rejt a termék doboza? 1 db Bluetooth 5.0 kazettás adapter telefonhoz és autós CD-lejátszóhoz 1 db töltőkábel 1 db használati utasítás

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db