Zsinórtekercselő, horgászzsinór csévélő

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,790Ft -24%
Eredeti ár:4,990 Ft
db


Ilyen egyszerű még sosem volt a damil feltekerése. Kompakt méretének köszönhetően könnyedén hordozható, szinte bárhol elfér. Szét és összeszerelése egy mozdulattal elvégezhető. A horgászat nagy szerelmese vagy, azonban a damillal mindig meggyűlik a bajod? Egyszerűen lehetetlenség feltekerni, és csak egy nagy gubanc lesz belőle? Akkor a Zsinórtekercselő remek társad lesz az ilyen helyzetekben. Ezzel a horgászzsinór csévélővel csak egy mozdulat lesz a feltekerés és ugyanannyi az összeszerelése is. Szorító rugóval rendelkezik, a szorítóerő és a dob sebességének szabályozásához. Erős vákuumos tapadókoronggal ellátott, így rögzíthető bármilyen felülethez. Kicsi, és kompakt, így bárhová magaddal viheted. Felejtsd el a ceruzás módszert, ráadásul ezentúl plusz egy ember sem kell a damilcseréhez! A Zsinórtekercselő, horgászzsinór csévélő tulajdonságai: Méret: 16.5 x 13.5 x 6.5 cm Anyag: alumínium ötvözet Mit rejt a termék doboza? 1 db Zsinórtekercselő, horgászzsinór csévélő

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db