Horgászcsomó készítő, damil kötöző kék

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,890Ft -21%
Eredeti ár:2,390 Ft
db


Köss csomókat pillanatok alatt! Ne kockáztasd, hogy elszalasztod a kapást! Üvegnyitó kialakítással! Ne kockáztasd, hogy elszalasztod a nagy kapást! Kötsd meg a tökéletes csomót villámgyorsan! A kütyüvel pillanatok alatt kiküszöbölheted a hibalehetőséget. Ha kezdő vagy, akkor tökéletes kiegészítő lesz a felszerelésed, ha pedig profi vagy, akkor jócskán lecsökkenti az ezzel eltöltött időt. Ráadásul apró helyen elfér, s akár kulcstartóként is használhatod. Ezen kívül, beépített üvegnyitó kialakítással van ellátva, hogy garantáltan ne szomjazz meg a stégen! A Horgászcsomó készítő tulajdonságai: - Anyaga: Műanyag (ABS) - Választható színvilág: kék, sárga, zöld, pink - Súlya: 4 gramm - Mérete: 41 x 26 x 10 mm - Üvegnyitó kialakítással - Kulcstartóként is használható Mit rejt a termék doboza? - 1 db Horgászcsomó készítőt

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db