Vízálló szilikon cipővédő - L

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,690Ft
db
Többé nem kell aggódnod a kedvenc cipőid miatt! A Vízálló szilikon cipővédő megkíméli őket az átázástól és sártól, így bármikor makulátlan maradhat a megjelenésed! Fontos találkozóra sietsz? A cipőd biztosan védve lesz. Egész nap vizesen? Soha többé! Kerüld el a felfázást! A lakásban széthordott sár miatt aggódsz? Akkor ez a divatos termékünk kapóra jön majd Neked! https://youtu.be/ASr6OWoSTPA Bármelyik zsebben elfér! Rugalmasságának köszönhetően könnyen magadnál tarthatod és bármikor előkaphatod, ha az időjárás úgy kívánja. Újra és újra felveheted! A kopásálló anyagból készült cipővédő hosszú ideig nyújthat segítséget. Könnyen tisztítható és teljesen vízálló. Gyorsan és könnyedén szabadulhatsz meg a ráragadt sártól és egyéb kosztól. Elég lemosnod és kész is arra, hogy újra használd! Különleges csúszásgátló minta a talpán! A cikk-cakk vonalak kialakítása miatt többé nem kell aggódnod, hogy megcsúszol és elesel. Gyerekeknek is sokkal könnyebb benne a közlekedés. Jellemezők: 100-ig vízálló. Vastag, kopásálló anyag. Rugalmas, így könnyen cipőre húzható. Csúszásgátló mintázat a talpon. Anyag: Szilikon Méret: S M L XL Szín: Fekete Mérettáblázat: Méret Cipő minimum hossza (cm) Cipőméret S 20,9 30-34 M 24,5 35-41 L 29 42-45 XL 31,5 46-48

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db