Lábzsák, cipővédő (vízálló) 45

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,590Ft -19%
Eredeti ár:3,190 Ft
db


Többször használatos megoldás esős időben. Ezentúl nem kell egész nap vizes cipőben lenned! Elegáns és divatos megjelenésének hála tökéletes kiegészítője lesz szettednek. Esős időben Neked is mindig beázik a cipőd? Fehér cipőben már el sem mersz indulni otthonról? Mostantól nem kell állandóan az időjárásjelentést bújnod, nyugodtan vedd fel a kedvenc cipődet, az eső nem fog kárt tenni benne. Ez a Lábzsák, cipővédő 100%-os biztonságot fog nyújtani, elfelejtheted a beázott és koszos lábbeliket. Hasznos tudnivalók: A cipővédő tartós gumiból készült, így bátran nyújthatod felhúzása során, nem fog elszakadni. Anyagának köszönhetően könnyen tisztítható, használat után csak le kell öblítened és már készen is áll a következő útra. Az alján csúszásgátló található, ezáltal biztonságban érezheted magad akkor is, amikor vizes felületen kell közlekedned. Vízálló tulajdonságánál fogva garantáltan megvédi a cipődet a beázástól még a legnagyobb esőzések során is. Nem kell többé a tócsákat kerülgetned, hiszen a cipővédő használatával semmi sem jelenthet akadályt, bármin átgázolhatsz! Mindenhová magaddal viheted, mivel kis helyen is elfér. Rakd el táskádba vagy akár a zsebedbe, hogy mindig kéznél legyen, amikor csak szükséged van rá! A Lábzsák, cipővédő tulajdonságai: Vízálló Csúszásgátló Anyag: tartós gumi Szín: kék Méret: 35-ös méret: 31-35-ös cipőhöz 40-es méret: 36-40-es cipőhöz 45-ös méret: 41-45-ös cipőhöz Mit rejt a termék doboza? 1 pár Lábzsák, cipővédő (vízálló)

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db