Tollaslabda készlet gyermekeknek, rövidített nyéllel / 3 különböző labdával

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,190Ft -31%
Eredeti ár:3,180 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Levezetnéd valamivel gyermeked felgyülemlett energiáit, szeretnéd, ha megismerkedne a tollaslabdával? Néha a legegyszerűbb dolgok nyújtják számunkra a legjobb megoldást… Nincs ez másképp a tollassal sem, hiszen használata közben a csodálatos anyatermészet vesz körbe, és segít levezetni minden felesleges energiát.

A rövidített nyélnek köszönhetően ideális a gyermekek számára, akik még csak ismerkednek a tollaslabda alapjaival. A hordozó táskában találsz a hagyományos tollas mellett egy szivacslabdát és egy tollasvégű gyakorló labdát is.

Jönnek a hosszú nyári napok és a nyári szünet, tökéletes választás ez a 2 személyes tollas szett, hogy hosszabb időre lekösd gyermekedet. A játék fejleszti az ügyességet, a kitartást és a ritmusérzéket is.

Főbb jellemzők:

  • 2 db tollasütő rövidített nyéllel
  • 3 féle labdával
  • Színek: kék, zöld
  • Praktikus hordozó táskában
  • Ütők hossza: 44 cm; ütőfelület szélessége: 22 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db