Rendőrállomás játékszőnyeg gyerekeknek - kisautóval / 80 x 70 cm

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,599Ft 0%
Eredeti ár:3,599 Ft
db

Rendőrállomás játékszőnyeg gyerekeknek - kisautóval / 80 x 70 cm

Gyermekeid imádnak a padlón, vagy a nappali szoba gondosan tisztított szőnyegén játszani? Ez a játszószőnyeg minden gyermek számára biztonságos, kényelmes és praktikus megoldást kínál az izgalmas játékokhoz!

A szőnyeg felülete nem nedvszívó, így a játék hevében keletkezett foltok az általánosan használt tisztítószerekkel könnyedén eltávolíthatók. A játszószőnyeg tárolása nagyon egyszerű, hiszen néhány mozdulattal összecsavarható, a szekrény alá, mellé, vagy a szekrénybe is könnyen elhelyezhető. Ha pedig megint szükség lenne rá, csak ki kell nyitni, és a 80x70 cm-es játszótér ismét a gyerekek rendelkezésére áll!

A játszószőnyeg egy rendőrállomást ábrázol, melyhez kisautó is tartozik. Így nem csak praktikus kellék, de már maga a szőnyeg is egy szuper játék. A rendőr autóval úgy játszhat gyermeked, mintha az igazi utakon robogna segítséget nyújtani. Garantáltan imádni fogja!

Főbb jellemzők:

  • Rendőrállomás játékszőnyeg
  • 1 db rendőr kisautóval
  • Védelem a padlónak, vagy a textilszőnyegnek
  • A szőnyegen utak találhatók, amik a rendőrállomáshoz vezetnek
  • Mérete kinyitva: 80 x 70 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db