Tollaslabdaháló, tollasháló

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,990Ft 0%
Eredeti ár:3,990 Ft
db


Emeld új szintre a tollaslabdázással töltött időt! Strapabíró, tartós anyagból készült. Összehajtva nem foglal sok helyet. Szívesen tollaslabdázol szabadidődben? Már csak egy háló hiányzik, hogy teljes legyen a tollasfelszerelésed? Akkor itt a lehetőség! Szerezd meg Te is ezt a Tollaslabdahálót, amellyel új szintre emelheted a játékkal töltött időt. A termékkel a móka garantált lesz és végre eldönthetitek ki a legjobb tollasozó. Akár csapatban is játszhattok, hogy még izgalmasabban teljen a délután és a nap végére eldőljön ki az igazi bajnok. A termékismertető csak a hálóra vonatkozik, az állványok nem tartozékok. A tollasháló minősége rendkívül jó és tartós, ráadásul könnyű és nem foglal sok helyet sem, melynek hála egyszerűen magaddal viheted bárhová. A Tollaslabdaháló, tollasháló tulajdonságai: Anyag: polipropilén Méret: 5.9 x 0.79 m Szín: zöld A tartó állványok nem tartozékok Mit rejt a termék doboza? 1db Tollaslabdaháló, tollasháló

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db