Mancstisztító kutyáknak Rózsaszín

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,290Ft -45%
Eredeti ár:5,990 Ft
db


Rongyok és törölközők helyett használj egy sokkal egyszerűbb megoldást kutyád mancsának megtisztításához! A koszos mancsok megtisztítása sajnos nem merül ki annyiban, hogy megtörlöd egy ronggyal őket. Folyamatosan ki is kell mosnod, ha újra akarod használni. A piszkos törlőkendők suvickolása helyett használj mancstisztító poharat, amibe csak bele kell mártsd a kutyamancsokat és máris tiszták lesznek pusztán egy kis víz segítségével. Sokkal egyszerűbb, takarékosabb és praktikusabb megoldás a textileknél. A mancs tisztítót bármikor alkalmazhatod, mert a kis pohár elfér egy táskában is, cserébe megszabadíthatod a baktériumoktól, kosztól a kiskedvenced és a lakást is! Hasznos tudnivalók: Így használd: Töltsd meg vízzel a mancstisztítót. Helyezd bele a kutyus mancsát, majd mártsd bele többször. Néha csavard meg az üveget, hogy alaposan megtisztuljon a kutya talpa. Öntsd ki a koszos vizet a flakonból. A szilikont ki tudod venni, ha meg szeretnéd mosni, és a poharat is ki tudod öblíteni. A mancstisztító tulajdonságai: Mérete: 11.3 cm magas, 8.8 cm átmérő Anyaga: műanyag és szilikon Könnyen elmosható és tárolható Mit rejt a termék doboza? 1 db Mancstisztító kutyáknak

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db