Karomvágó Olló Lámpával Kék

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,590Ft 0%
Eredeti ár:3,590 Ft
db


Beépített LED világítással. Vágd le háziállatod körmét fájdalommentesen. A biztonság érdekében gyerekzárral van ellátva. Gondos ápolással csökkenheted a kaparásokat az otthonodban! Te is képes vagy órákat keresztül játszani, foglalkozni a kis kedvenceddel? Sokat törődsz vele, hogy egészséges és boldog legyen? Simogatjuk, fürdetjük, sétáltatjuk őket, sokszor még olyankor is, amikor 1000 és 1 más teendőnk is lenne. Ezen gondoskodások mellett, ne feledkezz meg a karmainak az ápolásáról sem! Hiszen a hosszú karmok rossz tartást és különböző fájdalmaknak lehet a forrása. Ezért roppant fontos, hogy mindig az ideális méretűek legyenek. Tarts kutyát, vagy macskát ez a Karomvágó biztosan nagy hasznodra lesz. Az mellett, hogy teszel az egészségükért, ezzel együtt megvéded az otthonodat, valamint a bútoraidat a kéretlen karmolásoktól, nyomoktól. Klikkelj a kosárba gombra, és légy TE a saját kedvenced kozmetikusa! Termék tulajdonságai: Anyaga: Rozsdamentes acél és műanyag Színe: választható rózsaszín vagy kék Gyerekzárral van ellátva LED-es működés Szükséges elem típusa: CR2032 (tartozék) Mit rejt a termék doboza? 1db Karomvágó Olló Lámpával

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db