Mágneses bittartó mélységhatárolóval

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,690 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
990Ft -23%
Eredeti ár:1,290 Ft
db
Ács, asztalos és gipszkartonos munkákhoz ajánlott 1/4" bittartó mágneses bitrögzítéssel és mágneses csavarfej rögzítéssel. A speciális dupla mágneses bittartónak köszönhetően a csavar betekerés előtt és kitekerés után sem esik le a bit végéről azaz a tartóról, mert 25mm-es bitekkel alkalmazva a csavar fejét is megtartja a mágnes! Így könnyebb a merőlegest megtalálni a be- és kihajtáskor és a csavart is az optimális pozícióba szorítja az önbeálló megneses fejrész. Ácsolatoknál automata mélységhatárolóként is használható. Létrán állva vagy magasban dolgozva szabad kezet nyer az alkalmazáskor, mivel kapaszkodni tud vagy pozícionálni tudja a rögzítendő tárgyat.

  • 6 x 1/4" PH2 BIT
  • Mágneses tartóval
Hossz: 60 mm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a KNE raktárból, melynek szállítási díja 1690 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db