Mágneses csavar rögzítő, Mágneses bitfej (5 db) 50 mm

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,790Ft -15%
Eredeti ár:3,290 Ft
db


Fúrj tökéletes 90°-s szögben! Kerüld el az elmozdulásokat! Mágneses és csúszásmentes kialakítás! Erős króm-vanádium acélból készül! Korlátozza a mélységet,s megakadályozza a túlcsavarást! Hányszor jártál már úgy, hogy egy apró hajlás elrontotta a munkádat? Hogy a munkagépből folyton kiesett a csavar? Szabadulj meg ezektől a kényelmetlenségektől, s tedd hatékonyabbá és a pontosabbá a munkádat. Hogyan? A Mágneses csavar rögzítő segítségével! Az Erős króm-vanádium acélból készült bitfejek tökéletesen megszüntetik ezeket a problémákat. A mágneses galléros kialakítása révén megakadályozza a falak, táblák, gipszkartonok sérülését, illetve a túlcsavarást. Mindezt mágneses és csúszásmentes kialakítással. Többé nem fognak fejfájást okozni a leeső csavarok. Tökéletesen kompatibilis kézi, vagy elektromos csavarozókkal, illetve fúrógépekkel is. Használd a kütyüt, s végezz tökéletes munkát elmozdulások nélkül! A Mágneses csavar rögzítő tulajdonságai: - Anyaga: króm-vanádium acél - Választható különböző méretek: 25x15mm, vagy 50x15mm - Csatlakozó mérete: 6,35 mm - Mágneses kialakítás Mit rejt a termék doboza? - 5 db Mágneses csavar rögzítőt

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db