Magic Trace kezdő szett - Víz alatti világ

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
5,713Ft 0%
Eredeti ár:5,713 Ft
db
Magic Trace kezdő szett - Víz alatti világ

Képkészítő kreatív szett



Készülj fel egy kis varázslatra, és lepd meg a családot, barátaidat egy különleges képpel! Színezd ki a kreatív szettben található 10 különféle képet, melyek különleges láthatatlan vonalakat is rejtenek. Ezeket úgy tudod felfedni, hogy a filctollra csípteted a kis UV lámpát, és megvilágítod a papírt. A képeken a víz alatti világ élőlényei kelnek életre.



A színezést és rajzolást 6 db élénk színű filctoll segíti, melyek mindegyike kétvégű: egy vastag és egy vékony hegy is található rajta, így variálhatod a vonalak vastagságát is. Aprólékos munkához és nagyobb felületek színezéséhez is ideális.



Az elkészült művek bármely szoba különlegesen szép díszei lehetnek, de ajándéknak is tökéletesek. Kiváló kreatív játék fiúknak és lányoknak 6 éves kortól.







Méret: 35 x 23 x 2,5 cm (csomagolás)

Gyártó: WeCool
Ajánlott: 6 éves kortól


Kreatív termékek

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 2 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a GYJ raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db