LCD kijelzős rajztábla átlátszó - rózsaszín

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
5,389Ft 0%
Eredeti ár:5,389 Ft
db
LCD kijelzős rajztábla átlátszó - rózsaszín

Sellős rajztábla lányoknak



Lép be a 21. századba, ahol már a rajzolás sem papíron történik, és az írás, számolás gyakorlása különleges eszközön, egy átlátszó képernyős tableten valósul meg.



Az átlátszó képernyő segítségével könnyedén átmásolhatod a mellékelt 6 db sablonon lévő képeket, betűket, és más egyéb rajzokat is elkészíthetsz. Csak tedd a képernyő alá a másolni kívánt alkotást, és máris húzhatod a vonalakat. A vonalvastagságot szabályozhatod azáltal, hogy erősebben vagy gyengédebben nyomod a felületre a varázslatos tollat.

Az LCD kijelzős játék tablet a lányok kedvéért sellős mintával készült. A hozzá való speciális tollal rajzolhatsz, írhatsz a kijelzőre. A törlés egyetlen gomb megnyomásával történik, a képernyő pedig zárolható egy hátlapon lévő gomb segítségével.





1 db 3 V-os CR2016 jelű gombelemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.



A tablet mérete kb 20 cm.



Gyártó: KIDEA
Ajánlott: 3 éves kortól


Még több színezéssel kapcsolatos termék

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 2 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a GYJ raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db