LED szalag, LED csík, LED sor, hangulatvilágítás

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,790Ft -16%
Eredeti ár:4,490 Ft
db


Dobd fel lakásodat egy igazán modern kiegészítővel! Telepítése nem fog gondot okozni, ugyanis nem igényel szakmai tudást. 20 különböző színárnyalat közül választhatsz. Szeretnéd feldobni nappalid vagy szobád hangulatát? Egy igazán modern, mégis egyszerű dekorációt keresel? Akkor ne keress tovább! Most megtaláltad azt a dekorkelléket, amely pontosan teljesíti a vágyaidat. A LED szalag konkrétan az a lakáskiegészítő, amelyre szükséged van. Húsz különböző színárnyalat megjelenítése közül választhatsz, így garantáltan meg fogod találni a számodra leginkább tetszőt. Vagy, ha a változatosság híve vagy, biztosan nem fogsz ráunni. Egy méter hosszú a LED csík, azonban ha kevesebbre lenne szükséged sem akadály, hiszen a jelölések mentén elvágható a szalag. Szabd, válassz színt és dekoráld ki szobádat! A termék ráadásul vízálló, így attól sem kell tartanod, hogyha ráborul valami. A LED szalag, LED csík tulajdonságai: Feszültség: DC 5- 12V USB Kábel hossza: 96 cm Szín: 20 különböző színárnyalatra képes LED szalag hossza: 100 cm Vízálló Ideális számítógépek, tévék köré dekorációs elemként Mit rejt a termék doboza? 1 db LED szalag, LED csík, LED sor, hangulatvilágítás

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db