Napelemmel tölthető LED-es fényszalag, 5 méteres

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
6,499Ft 0%
Eredeti ár:6,499 Ft
db

Napelemmel tölthető LED-es fényszalag, 5 méteres

Felkészültél az éjszakai színkavalkádra? Varázsolj egyedi hangulatot lakásod bármely pontjára, vagy akár kertedbe, parkba, bárhová még kültéren is!

Hozd el a fényt az éjszakába – ezzel a színes, távirányítós LED-szalaggal különleges hangulatot teremthetsz bárhol, ahol süt a Nap. Az egység ugyanis környezetbarát, takarékos napelemmel működik.

A solar panel a napfényben fürdőzés során feltölt, majd 1 színben világít. A stílusos és ízléses kirakatvilágítás, ünnepi dekoráció nem álom többé! Ezzel az egyszerűen felhelyezhető, diszkrét LED-szalaggal akár még egy fesztivál is hangulatosabbá, menőbbé válhat. Nem beszélve a környezetkímélő megoldásról.

Tippünk, hogy akár egy sminktükör is hangulatba hozható használatával, de klubhelyiségekben is kifeszítheted – a lényeg, hogy a LED-szalaghoz tartozó napelemet érje fény.

A szalag 5 méteres, távirányítással működtethető, a visszaverődő fényben van színe. Öntapadós hátoldalának köszönhetően bárhova könnyedén rögzítheted kül- és beltéren is, például polc alá, konyhaszekrényre, ágy alá, szekrény tetejére.

Főbb jellemzők:

  • 3528 LED-fényt adó szalag
  • Hossza: 5 m
  • Alapszíne: fehér
  • Távirányítóval működik
  • Időzíthető
  • A napelem leszúrható

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db