Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
5,890Ft -30%
Eredeti ár:8,390 Ft
db


Segítségével egyszerűen távolíthatod el kedvenced bundájából az elhalt szőrt. Nyugtató masszázs érzést nyújt háziállatod számára. Egy mozdulattal kitisztítható a kefe. A lakásod minden pontjában megtalálható már a kisállatod szőre? Előzd meg a problémát és használd a Kis kedvenc ápoló fésűt! Segítségével egyszerre gondoskodsz macskád vagy kutyád bundájáról, miközben kényeztető és megnyugtató masszázst adsz számára. A terméken található apró fogak eltávolítják az elhalt bőrt és szőrt, valamint a szennyeződéseket. Rendszeres használatának köszönhetően rövid időn belül kisállatod szőre meglepően fényes, egészséges és ápolt lesz. Nemcsak megtisztítja négylábú pajtásod bundáját, de fogai gyengéden masszírozzák is a bőrét. A sörték végén található apró golyócskáknak hála nem karcol a kütyü, így teljesen biztonságos a használata. Fésülés után az elhalt szőr eltávolítása a készülékből rendkívül egyszerű. A fogórészen található gombot kell csak megnyomni, ezáltal behúzódnak a fogak és egyetlen mozdulattal, egyben leszedhetővé válik az összegyűjtött szőr és egyéb szennyeződés. A Kis kedvenc ápoló fésű tulajdonságai: Anyag: ABS műanyag + TPR gumi Méret: 19.5 x 10.7 x 5.8 cm Szín: véletlenszerű Mit rejt a termék doboza? 1 db Kis kedvenc ápoló fésű

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db