Kruzzel Fényvisszaverős hátizsák USB, Jack csatlakozóval

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,190Ft
db
Jellemzők: Merevített a hátulja, és az alja. A hátizsák hátulján lévő hálós felület növeli a légáramlást, ezáltal kényelmesebb a hátizsák viselése a melegebb napokon. A hátizsák beépített USB porttal és fejhallgató-csatlakozóval rendelkezik. Ha például powerbankkel szeretnéd tölteni a telefonod, csak tedd a hátizsákodba, dugd be a hátizsák csatlakozójába, és máris közvetlenül a külső USB-aljzaton keresztül töltheted a telefonodat. Ugyanígy csatlakoztathatod a fejhallgatód is. Két dekoratív nyomattal rendelkezik, amik visszaverik a fényt a sötétben. Praktikus megoldás sötétedés után, különösen gyerekeknek. Praktikus és tágas kialakítás. Elöl cipzáras zseb található. Oldalán két zseb található, italos palackok számára. Egy nagy rekesze van, amiben van 4 kisebb belső zseb, ebből 1 cipzáras. A hátizsák mellé egy tolltartót is adunk, amely mini kozmetikai táskaként is használható, valamint USB és mini jack kábel is jár hozzá. A készlet tartalmaz egy kombinált lakatot is. Vízálló: Igen Űrtartalom: 19L Mérete: 42x14x33 cm Súlya csomagolással: 0,620 kg

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db