Napelemes, 100 LED-es kültéri fali lámpa, mozgásérzékelővel

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,199Ft 0%
Eredeti ár:2,199 Ft
db

Napelemes, 100 LED-es kültéri fali lámpa, mozgásérzékelővel

Masszív, nagy fényerejű kültéri világításra van szükséged, ugyanakkor környezetbarát és költséghatékony megoldást keresel? Ez a kültéri, 100 LED-del rendelkező napelemes fali lámpa tökéletes választás lehet számodra, főleg, ha kis méretűre vágysz.

A kültéri napelemes lámpa ideális kerthelységek, nyaralók, teraszok megvilágosítására, hiszen nagy fényereje tökéletes világítást biztosít a sötétben, ám pici lámpateste nem csúfít el falfelületet.

Praktikus kialakításának köszönhetően egyszerűen falra szerelhető, működése pedig igencsak gazdaságos: napközben a napenergia segítségével feltölti az akkumulátorát, sötétben pedig automatikusan bekapcsol, amikor mozgást észlel.

A készülék nagy fényerejéről a 100 db beépített LED gondoskodik, amelyeknek energiafogyasztásuk és hőtermelésük 90%-kal kevesebb a hagyományos fényforrásokhoz képest. Mivel nem bocsátanak ki infravörös és UV-sugarakat sem, maximálisan kímélik a szemet a kellemetlen fényirritációtól.

A napelemmel töltődő akkumulátor ideálissá teszi a LED napelemes fali lámpa felhasználását olyan helyeken is, ahol lehetetlen vagy nagyon bonyolult lenne villanyhálózat kiépítése. Mindemellett a készülék áramtalanítás, illetve rossz időjárási viszonyok között is működik - a csapadék szembeni ellenállást az IP44 szabvány szerinti vízállóság biztosítja.

A készülék sötétedés után, mozgás érzékelésének hatására kapcsol be, miután nem érzékel már mozgást, kb. 30 másodpercig világít, majd kikapcsol.

Főbb jellemzők:

  • LED fali lámpa mozgás- és fényérzékelővel
  • Kimenet: 5,5V, 1 W
  • Fényáram: 700 LM
  • Szín: fekete
  • Mozgásérzékelő szenzor érzékenység: 3-5 méter
  • Beépített akkumulátor: 1200 mAH
  • Anyag: ABS műanyag.
  • Méretek: 14 x 10 x 6 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db