Kompakt rizsfőző és gőzölő ételhordó

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,090Ft -15%
Eredeti ár:4,790 Ft
db


Multifunkcionális használat

Kényelmes és kompakt kialakítás

Tartós és könnyen tisztítható

Fedezd fel az egyszerűséget a 700 ml-es kompakt élelmiszerfőző és gőzölős ételhordóval! Elkészítheted benne a friss rizst, gőzölhetsz zöldségeket, vagy melegen tarthatod vele a kedvenc levesed.

A 700 ml-es kompakt élelmiszerfőző és gőzölős ételhordó doboz egy rendkívül praktikus és multifunkcionális konyhai eszköz. Ez a kompakt készülék tökéletesen alkalmas rizs főzésére, gőzölésre és akár forró levesek melegen tartására is. A PP főzőedény és a kiegészítők könnyen tisztíthatók és tartósak, így hosszú távon is megbízható társak lehetnek a mindennapi főzésben. Ideális választás otthoni használatra, irodába vagy utazásokhoz. Könnyű tisztításának köszönhetően gyorsan el tudod távolítani a főzés utáni maradékot és higiénikusan használhatod újra ezt a nagyszerű készüléket!

A termék tulajdonságai:

Anyaga: PP

Mérete: 16 x 11 cm

Űrtartalom: 700 ml

Hőtartó

A csomag tartalma:

- 1db Kompakt rizsfőző és gőzölő ételhordó

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db