InnovaGoods Többfunkciós Gumiseprű

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,290Ft
db
Jellemzők: A gumiseprű eredeti kialakítása lehetővé teszi számos tisztítási feladat elvégzését egyetlen eszközzel. Könnyedén takaríthatod vele az ablakokat és a padlót, majd a mosás végén a maradék vizet egyszerűen leseperheted. Ezzel időt és energiát spórolhatsz! Eltávolítja a port, a hajat, vagy a vizet, és mindenféle egyéb szennyeződést. 30 cm-es rugalmas gumiból készült lapos kefe. A rúd hossza változtatható a mellékelt kiegészítő rudakkal (56-140 cm), így a ház bármelyik pontját hatékonyan takaríthatod. Az ergonomikus, csúszásmentes fogantyú kényelmes és szilárd fogást biztosít. A rúd végén található lyuknak köszönhetően bárhová felakaszthatod, így minimális helyet foglal amikor éppen nem használod. A seprű nagyon egyszerűen tisztítható. Anyag: PP, TPE, Rozsdamentes acél Szín: Sárga, Szürke https://youtu.be/jF3m-f-VJ6U

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db