Mikroszálas többfunkciós összecsukható tisztítókefe

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,590Ft -5%
Eredeti ár:3,790 Ft
db


Gyors és hatékony! Könnyű használat! Multifunkcionális! Unod, hogy minden felület tisztításához mást kell használnod? Eleged van a nehezebbnél nehezebb tisztító eszközökből? Akkor ez a tisztítókefe a te új kedvenced lesz! Használata rém egyszerű, kényelmesen fogható a kezedben! Hatékony használatát többek között a 360 fokban forgatható feje is biztosítja, amelyet minőségi mikroszálas anyag fed, ami remek felszívó képességgel rendelkezik és könnyen meg is szárad! Gyors és hatékony vele a munka mikroszálas fejének köszönhetően. Attól sem kell többé félnek, hogy bármi összekarcolódik otthonodban! Remek választás lehet például ablakok, elektronikai eszközök, kerti bútorok, asztalok vagy polcok tisztítására is! A termék tulajdonságai: - Anyaga: Műanyag - Szín: Kék - Mérete: 19,5 cm x 6,7 cm x 15,5 cm Mit rejt a termék doboza? 1 db Mikroszálas többfunkciós összecsukható tisztítókefét.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db