Fülhallgató és Billentyűzet tisztító, elekronikai takarító eszköz piros

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,790Ft -16%
Eredeti ár:5,690 Ft
db


Tartsd tisztán az eszközeidet! Nem csak billentyűzethez használhatod! Hozd új állapotba a vezeték nélküli Earbuds fülhallgatódat, mobilodat! Tökéletes apróbb részek takarítására! Koszos a vezeték nélküli fülhallgatód és a tárolója? Már a telefonod apró réseibe is beszűrődött a kosz? Nem probléma! A multifunkciós Fülhallgató és Billentyűzet tisztítóval könnyedén újjá varázsolhatod a napi használatban lévő készülékeidet. Legyen szó a már említett eszközökről, billentyűzetről, egérről, monitorról, s egyéb más optikai eszközökről. A nejlon nagy sűrűségű sörtékkel ellátott kefe tökéletesen kiszedi a szennyeződést a billentyűzeted gombjai közül. Ha másra szeretnéd használni, csak tekerd le a kefe részét, s benne rejlő apró fém tollhegy végű tisztítóval azonnal tisztává teheted az apróbb eszközöket is. A Fülhallgató és Billentyűzet tisztító tulajdonságai: - Anyaga: ABS + nylon - Mérete: 150 x 80 x28 mm - Választható színvilág: Piros, szürke - Ideális billentyűzet, headset, telefon, s egyéb elektronikiai eszközök tisztántartására. Mit rejt a termék doboza? - 1 db Fülhallgató és Billentyűzet tisztítót

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db