Hűtőtáska, strandtáska, piknik táska Zöld

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
5,090Ft -43%
Eredeti ár:8,990 Ft
db


Vízálló védőréteggel rendelkezik. A táskán belül található egy speciális hűtőtáska. Stílusos megjelenés és praktikus kialakítás jellemzi. Te is szívesen töltöd a szabadidődet strandolással? Ilyenkor jól jönne egy praktikus táska, amelyben egyszerre tárolhatod a hideg üdítőket és a törölköződet? Ha Te sem rendelkezel egy megfelelő strandtáskával, amelyet az ilyen utak során magaddal tudsz vinni, akkor gyakran szembesülhetsz a következő problémákkal: felforrósodott üdítő, otthonmaradt dolgok, túlterhelt szütyők. Azonban ez megváltozhat! Ezt a táskát kifejezetten strandolóknak és piknikezőknek készítették el, ugyanis rengeteg zsebbel és tágas belső térrel rendelkezik, ahová bátran bepakolhatod még a legnagyobb törölköződet is. Ráadásul a táska alján egy speciális kialakítást is találsz, ahová az üdítőket helyezheted el. Ez a rekesz valójában egy hűtőtáskának felel meg, amely garantáltan hidegen fogja tartani az ételeidet és az innivalóidat. A többszörös zsebkialakításának köszönhetően, biztos helye lesz a telefonodnak, a napszemüvegednek, valamint minden más szükséges eszközödnek. A Hűtőtáska, strandtáska tulajdonságai: Méret: 51 x 41 x 16 cm Anyag: nylon és háló Speciális hűtőtáska kialakítás Vízálló fedőréteg Zipzárral ellátva Mit rejt a termék doboza? 1 db Hűtőtáska, strandtáska, piknik táska

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db