Elektromos hőtartó láda, hidegen és melegen tartó funkcióval, 7,5 l-es

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
18,599Ft 0%
Eredeti ár:18,599 Ft
db

Elektromos hőtartó láda, hidegen és melegen tartó funkcióval, 7,5 l-es

Legszívesebben egy yachton rágcsálnád a jéghideg görögdinnyét? Mi megértjük, ezért mutatunk neked egy több funkciós hűtőládát, amellyel az első lépéseket megteheted a terved valóra váltásának irányába.

Egy jó hűtőláda elengedhetetlen kelléke a nyaralásoknak, kirándulásoknak, hosszú autóutaknak. Szükséged lehet rá pecázás közben, jól jön, ha fontos gyógyszereket, kozmetikumokat kell hűsen tartani az autóban.

Sőt, jól jöhet egy meleget tartó készülék is, ha meleg ételre vágynál egy hosszú nap után. Ez a hőtartó láda többfunkciós, így hidegen és melegen tartásra is ideális, ezt te tudod beállítani egy egyszerű gomb átkapcsolásával. A mini hűtőláda szivargyújtóról működik, a kábel a csomag része. Fontos, hogy az ételt nem hűti le vagy melegíti fel, ám a hőt megtartja.

A 7,5 literes hőtartó láda nem fogyaszt sokat, és nem hangos. Könnyen hordozható, a tetején pedig három kerek pohártartó van, amibe csodák csodájára, pont passzol 1-1 fél literes sörösdoboz, legyél a világ bármely pontján, bármilyen járművön.

Főbb jellemzők:

  • Hőtartó láda hűtő-melegen tartó funkcióval
  • Térfogat: 7,5 liter
  • 2-3 órán át tartja a hőt
  • Méret: 325 x 180 x 270 mm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Súly: 1 kg
Csomagszám: 1 db