Hordozható légkondicionáló

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,790Ft
db
Egy légkondicionáló berendezés egy vagyon, sőt azzal egyszerre csak egy helyiséget tudsz lehűteni. Ha minden helyiségbe szereltetnél egy légkondit az egy zsák pénzbe kerülne! A hordozható légkondicionáló kialakításának és kis méretének köszönhetően könnyedén magaddal tudod vinni bárhová! https://www.youtube.com/watch?v=0Wf2YFicYgI=youtu.be Jellemzők Levegőtisztító: Amellett, hogy csökkenti a levegő hőmérsékletét, tisztítja is azt, hogy megakadályozza a por, pollen és más allergének kiszivárgását. Hordozható: Kicsi és kompakt, így bárhová magaddal viheted. Könnyű és könnyen hordozható. Ez azt jelenti, hogy mindig ott hűti le a levegőt, ahol éppen tartózkodsz. A hely- és energiaigénye nem több, mint egy kis ventilátoré. Költséghatékony: Működése jóval hatékonyabb, mint egy ventilátoré vagy egy légkondicionálóé, ami azt jelenti, hogy így még a villanyszámlán is spórolhatsz kicsit. Működéséhez csak víz szükséges, ezért nem kell vegyszerekre sem költened. Halk üzemelés: Nagyon csendes és alig észrevehető, így kiválóan használható partik során is, nem fogja megzavarni a beszélgetést. Egyszerű használat: Tegyél a gépbe 750 ml vizet, nyomd meg a gombot, és várj, amíg a levegő lehűl. USB-port: Megoldás a vezetékelésre, kint a kertben ez igazán jól jön. Az USB lehetővé teszi, hogy csatlakoztatható legyen telefonhoz, táblagéphez vagy számítógéphez. Beépített LED hangulatvilágítás! Tulajdonságok Anyag: ABS Méret: kb. 18 x 18 x 20.3 cm Víztartály kapacitása: 750 ml A csomag tartalma: 1 db Hordozható légkondicionáló 1 db USB kábel

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db